Aangesloten bij:

NVRG  nvpa simpeler

RBCZeft

Scag

 

Over mij

Ik ben Jaquelina Zandbergen, geboren in 1970, getrouwd met Freek; we hebben samen twee kinderen. Ik werk sinds 1996 met jeugd, ouders en gezinnen. ELk mens neemt zichzelf mee met zijn/ haar ervaringen. Ik wilde verdieping en volgde de vierjarige opleiding tot psychosociaal therapeut. Ik heb ervaren dat het effectiever is om problemen breed te bekijken. Naast verdieping wilde ik ook verbreding, daarom heb ik de opeleiding Intensieve ambulante gezinsbehandeling (IAG; dit is op basis van oplossingsgericht werken) gedaan. Ik wilde nog meer verdieping/verbreding op therapeutisch vlak, en heb de vierjarige post HBO-opleiding tot systeemtherapeut (gezinstherapie en relatietherapie) gevolgd. Hiernaast heb ik kortere opleidingen gevolgd zoals ontwikkelingspsychologie en klinische psychologie (psychopathologie). Laatste beide op universitair niveau. Tot slot merkte ik dat met name in relatieproblemen, de geijkte interventies onvoldoende werken. Daarom heb ik de opleiding tot emotional focust therapy gevolgd en afgerond en mag ik mij gevorderd EFT therapeut noemen. EFT is een krachtig en bewezen therapievorm voor echtparen. Verder merk ik dat veel mensen traumatische ervaringen op hebben gedaan. In maart 2016 ben ik begonnen met EMDR, een effectieve therapievorm voor trauma. Kortom, wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd opleidingen zal blijven volgen om bij te blijven in mijn vak en mijn te blijven ontwikkelen omdat ik met liefde en passie mijn beroep wil uitoefenen.

Therapiepraktijk Op Stap omgeving Drachten Friesland therapie therapeut relatietherapie gezinstherapie gezinstherapeut relatietherapeut

Passie voor mensen

Mijn passie ligt bij het welbevinden van de medemens. Daarmee bedoel ik te zeggen dat ik graag wil dat mensen zich gelukkig voelen en kunnen omgaan met wat het leven hen brengt. Doel is dat mensen daarbij niet afhankelijk zijn van anderen om gelukkig te zijn. Dat wil niet zeggen dat fijne en zinvolle relaties met anderen niet belangrijk zijn; integendeel. Maar een mens vindt pas rust als hij of zij geluk en rust ook in zich zelf kan vinden. 

Gecertificeerd

Ik ben aangesloten cq ingeschreven bij:
Beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA)
Beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (NVRG).
De NVRG is vertegenwoordigd in de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP).

De beroepsvereniging voor Emotineel Focust therapy (EFT)

Beroepsvereniging samenwerkende EMDR Therapeuten